Fakturahåndtering hos Optimizor

Fakturahåndtering og bilagshåndtering kan være en stor og tidskrævende opgave, hvor fejl kan koste dig dyrt. Med en så tidskrævende del af virksomhedens drift, der bare skal klares, kan det for mange godt give mening at hente hjælp udefra. Lad os hjælpe dig med fakturahåndteringen i din virksomhed. Ved at lade os stå for din bilagshåndtering, sparer du tid og undgår dyre fejl. Vi tager os af hele processen indenfor håndteringen af nota.

Erfaring inden for fakturahåndtering

Man skal ikke undervurdere, at når det kommer til administrative opgaver i en lille- eller mellemstor virksomhed, så kan det godt være svært at skulle varetage så mange forskellige roller og opgaver.

Disse roller og opgaver er ofte noget som virksomhedsejeren hverken har tiden, lysten eller den nødvendige erfaring til at udføre. Og ét er blot at udføre opgaverne, noget andet er at sikre sig, at det er helt uden fejl. Lige med håndtering af fakturer er det ufatteligt vigtigt, at det bliver håndteret korrekt. Lige fra modtagelsen, til notaen slutbogføres.Vi har mange års erfaring indenfor håndtering af bilag, og vi er også specialiserede indenfor håndtering af løn og lønbilag.

Fakturahåndtering så det er nemt for dig

 

Vores mål er at gøre det så nemt som muligt for dig. Nå du er kunde hos Optimizor, er vores fornemeste opgave at aflaste dig for de opgaver, som du hverken har tiden eller lysten til at stå med selv. Derfor når vi tilbyder fakturahåndtering modtager vi bilag i mange forskellige formater såsom papir, pdf, e-faktura m.m. Hvad end, der er nemmest for dig kan som kunde. Og for at gøre det endnu lettere for dig, kan du bare tage et hurtigt billede af dine kvitteringer, bilag og fakturaer, og så tager vi os af resten. Nemt og bekvemt.  Du er også velkommen til, at komme forbi kontoret med dine bilag.

Outsourcing af Fakturahåndtering

Det er som sagt vores mål at gøre det så nemt som muligt for dig, at lade os stå for håndteringen af dine fakturaer. Når man skal outsource en del af sin regnskabs- og administrationsafdeling, er det vigtigt at huske på, hvad årsagen til beslutningen er. For mange virksomheder er årsagen naturligvis, at det skal være nemt og kunne aflaste dem for arbejdsopgaver som for eksempel fakturahåndtering, moms og  generel regnskabshjælp. Hvis ikke det både er nemmere og tidsbesparende at outsource disse opgaver, har man den forkerte partner med på råds.

 

 

 

Fakturahåndtering: derfor bør du overveje det

Der er mange fordele og ganske få ulemper ved at outsource håndteringen af dine fakturer. Herunder har vi tre essentielle fordele, du kan opnå såfremt du vælger at outsource din fakturahåndtering:

Spar penge

Et af de største argumenter for at outsource fakturahåndteringen er uden tvivl, at virksomheden kan spare penge. Det er et helt klassisk eksempel på optimering og effektivisering i virksomheder at uddelegere opgaver og anvarsområder, som ikke giver mening at sidde med internt. Når det kommer til fakturahåndtering, så kan du være sikker på, at din tid som leder eller ejer i virksomheden, kan bruges væsentligt bedre end på at sidde med opgaver som fakturahåndtering. Spar penge ved at lade en ekstern rådgiver og samarbejdspartner stå for det.

Ordentlig eksekvering

For mange ejerledere er administration og regnskab ikke det, som de brænder for og/eller er synderligt gode til. Mange af dem laver det egentlig kun fordi det er en nødvendighed. Vær sikker på, at der ikke er fejl i arbejdet omkring fakturahåndtering. Få en professionel samarbejdspartner med på råd som kan være behjælpelige med deres samlede erfaring fra mange års arbejde inden for faget, og som kan eksekvere ordentligt på opgaver som for eksempel fakturahåndtering.

Få frigivet tid

Det trejde argument for at outsource opgaver som håndtering af fakturer hænger meget godt sammen med de to ovenstående. Det er 100% sikkert, at hvis du vælger at outsource fakturahåndteringen så den ikke ligger på dit bord, at du vil få mere tid mellem hænderne. Og den yderligere tid mellem hænderne, kan du med fordel anvende til at indhente mere omsætning og udvikle på forretningen. Ikke nok med, at fakturahåndtering er mere tidskrævende for folk, som ikke brænder for den salgs arbejde eller er dytige til det, så koster det også tabt omsætning.

Helle Kvist Ilskjær, Ejer af Optimizor

Lad os hjælpe dig

Vores kompetente og erfarne team af konsulenter står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med jeres fakturahåndtering. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere.