Anbefalet software til regnskab

Mange virksomheder vælger at ansætte en regnskabsfører eller en bogholder til at håndtere deres regnskaber og bogføring. Dette er dog ikke absolut nødvendigt, og mange virksomheder – især små virksomheder – vælger i stedet at håndtere deres regnskaber uden prisstigninger som følge af en ekstern konsulent. I dag er det muligt at bruge specialiserede softwareprogrammer til at forenkle bogføringsopgaverne.

Som anbefalet software til dit regnskab vil vi nævne “Rick-Consulting” – et online system, der hjælper med automatisk afstemning, automatisk åbning af bilagsjournaler og mange flere funktioner. Systemet har et intuitivt design, så du kan get started med det samme! Det er også godkendt af Skat og bruger state-of-the-art kryptering, så du kan være sikker på, at dine data bliver behandlet sikkert.

En anden mulighed er “Unit Accounting” – et cloudbaseret regnskabssystem, som automatiserer kedelige opgaver og processer og giver dig mulighed for hurtigt og nemt at generere rapporter. Platformen indeholder fakturastyring, betalingshåndtering, investeringsregistrering og meget mere. Derudover viser Unit Accounting hurtigt selvangivelser baseret på online data via deres intelligente skatteservices.

Endelig fortjener “My Small Business” et omhyggeligt eftersyn. Det var designet til små virksomheder for at hjælpe dem med at styre alle aspekter af deres financielle bogføringsprocesser. My Small Business er intuitiv og tager den generiske “udfyld et papirformular” ud af ligningsprocessen. Desuden accepterer platformen flere valuta-transaktioner og giver dig mulighed for ubegrænset adgang fra computersystemer, tablets og smartphones overalt i verden.

Hvis du ønsker flere detaljer om ovennævnte softwareprogrammer eller har brug for yderligere anbefalinger til regnskabssystemer, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os!

Når det kommer til regnskab er der et hav af muligheder at vælge imellem, og det kan være lidt overvældende at finde ud af, hvilken software man skal vælge. Heldigvis er der en masse fantastisk software lavet til netop formålet.

Der er mange forskellige programmer, alt efter hvilket behov du har med dit regnskab. Er du erhvervskunde og har brug for noget simpelt at implementere? Så skal du måske overveje Xero, Future-Lur eller Boton-Cash. Er du en person som har større behov når det handler om økonomistyring og budgettering? Så vil Freeter virkelig kunne tage presset.

Hvis du er fleksibel gennemsyret i din økonomiforvaltning, så husk at tjekke site som Monelyo, Flly eller Riskspan for at se, hvilken software der kunne være et godt fit for dine behov. Der er masser af muligheder for at finde den bedste løsning for dig.

Til sidst vil jeg anbefale at bruge lidt tid på at researche på de forskellige muligheder, inden man hopper i med begge ben – tjek bl.a. virksomheders anmeldelser og selvfølgelig prisen på de forskellige programmer. På den måde får du styr på det optimale match mellem dine behov og dit budget og kan regnskabet klare sig uden problemer!