Er i på jagt efter en afløser?

Optimizor tick box

Er i blevet pludselig ramt af sygdom, skal jeres bogholder på ferie eller barsel? Eller mangler i bare et ekstra sæt hænder?

Hos Optimizor står vi klar med dygtige og kompetente vikarer indenfor bogføring, regnskab, løn, årsregnskab, budgettering, skat, moms, afstemninger, debitor- og kreditorstyring, fakturahåndtering ad hoc-opgaver m.m.

Vi hjælper jer med at finde de rigtige stedfortrædere med de rette kompetencer. Når i søger vikarer bogholder, er det vigtigt, at i finder den perfekte kandidat hurtigst muligt. Den rette vikar skal være på et højt fagligt niveau og skal hurtigt kunne sætte sig ind i jeres arbejdsgang.

Når du vælger en fuldtids eller deltidsbogholder vikar fra Optimizor klarer vi alt lige fra screening af kandidaterne til interviews og kompetencetests.

 

Tryg og kompetent samarbejdspartner

Med Optimizor som samarbejdspartner kan du trygt overlade afløserprocessen til os, og samtidig få kompetent rådgivning og assistance fra vores dygtige rekrutteringseksperter.

Vi anerkender vigtigheden af regnskab og bogføring i en virksomhed, og derfor har vi gennem årerne specialiseret os indenfor rekruttering af regnskabs -og økonomimedarbejdere, administrationskandidater og kontorpersonale.

Vores database indeholder kun dygtige og kompetente bogholder vikarer, som allesammen har gennemgået yderst grundige screenings, personlighedstests, interviews og regnskabstests, hvor der bliver fokuseret på de faglige kompetencer inden for alle former for bogføring, fakturahåndtering, moms, årsregnskab og løn.

Alt dette bliver gjort for at sikre dig det højeste faglige niveau, og derfor kan i også være sikre på, at vi finder den vikar bogholder, der passer lige netop ind til jeres virksomhed og arbejdsopgaver.

 

Ingen opgaver er for små eller for store, så find jeres vikar til regnskabshjælp og bogføring allerede i dag

Optimizor tick box

Optimizors profiler er fleksible og klar til at træde til med det samme, så den daglige drift ikke bliver forstyrret.

Vi står klar med både dag til dag vikarer, interim bogholdere og lange vikariater ved fx sygdom og barsel.

Har i brug for en repræsentant til et projekt kan vi også hjælpe med dette.
Vores vikarer er omstillingsparate og selvkørende allerede fra første dag.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og vikariat i netop de relevante antal timer I har brug for.
Har i spørgsmål under rekrutteringsprocessen er i altid velkomne til kontakte os og vi vil besvare dem med det samme.
Kontakt os allerede i dag, og fortæl os om hvad i har brug for, så skræddersyer vi en professionel løsning som matcher jeres ønsker og behov.