Søger du regnskabshjælp?

Hos Optimizor er vi eksperter i at yde regnskabshjælp til virksomheder i alle størrelser. Vi lever af at yde hjælp til regnskab for vores kunder, og hjælper på daglig basis med at aflaste dem for de lange og tunge processer, der er forbundet med regnskabsafdelingen, så de kan bruge deres tid og energi på andre ting, der skaber mere værdi for deres virksomheder.

Regnskabshjælp: en vigtig investering

Regnskabshjælp kan være en ekstremt vigtig investering for mange virksomheder. Som selvstændig erhvervsdrivende kan det give rigtig god mening at få hjælp til regnskab, da man ønsker at bruge størstedelen af sin tid på det, der skaber værdi for sin virksomhed. Dette er bare ikke altid en mulighed, og skaber derfor ofte udfordringer, da man som selvstændig også er nødsaget til at påtage sig mange forskellige roller. Man vil gerne arbejde med opgaver, som er værdiskabende for sin virksomhed. Dette er både frustrerende og tidskrævende. Derfor kan det give god mening at hente regnskabshjælp.

 

Alt i regnskabshjælp med Optimizor

Vores konsulenter er behjælpelige indenfor alle aspekter af regnskab. Hvad end du skal bruge hjælp til årsregnskab, hjælp til bogholderi eller bare helt generel regnskabshjælp, så kan Optimizor hjælpe.

Fordelen ved at få regnskabshjælp er både økonomisk og tidsmæssig. Hvis din virksomhed skal udvikle sig og skabe vækst er det altafgørende at have et korrekt regnskab. Heldigvis kan du med stor fordel kontakte Optimizor, og få den hjælp du har brug for. Med os ved din side, kan du være sikker på at vi udfører bogføring til tiden og overholder alle officielle tidsfrister.

Vi har mange års erfaring indenfor regnskab, og vi kan hjælpe din virksomhed med at komme til bunds i dine regnskabsproblemer. Du kan få timebaseret assistance indenfor alle opgaver i regnskabsafdelingen, såsom:

  • Skat og moms
  • Debitor/kreditorstyring  regnskabshjælp
  • Afstemninger
  • Lønninger og andet administrativt
  • Regnskabsanalyser
  • Budgettering
  • Månedsafslutninger
  • Månedsopfølgninger
  • Periode
  • Årsregnskaber m.m.

 

Regnskabshjælp: tre gode grunde til at overveje det

Regnskabshjælp kan som sagt aflaste dig og din virksomhed for mange lange, tidskrævende, frustrerende og ikke mindst ekstremt vigtige timer og processer. Hos Optimizor lever vi af at hjælpe vores kunder med deres regnskaber. Efter at have været i branchen gennem en lang årrække, er vi kommet frem til, at disse er de tre bedste grunde til at hente regnskabshjælp:

 • effektivisering og optimering: brug din tid, hvor det giver mening og er værdiskabende for netop din virksomhed, og det er det sjældent med hovedet i tallene. Få hjælp til regnskab og derved et optimeret bogholderi. Fokusér på dit produkt, din ydelse og udviklingen af din virksomhed, og få hjælp til det, der ikke skaber værdi.
 • tidsbesparende: som selvstændig erhvervsdrivende bliver man nødt til at have mange bolde i luften på samme tid, og påtage sig mange roller på samme tid. Man er ansvarlig for salg, markedsføring, eksekvering af opgaver, produktion og regnskaber og bogføring. Dette er ekstremt tidskrævende for de fleste. Især regnskabsdelen kan være svær for mange at sluge. Det er tungt, det er svært og det er trættende tænker mange. Det tænker vi ikke. Vi lever og ånder for at yde regnskabshjælp til vores kunder.
 • kompetent service: når det kommer til regnskaber og regnskabshjælp, så skal man ikke undervurdere dette som fag. Det er et tungt fag, som for mange kan være ekstremt uoverskueligt og besværligt. Det er dog yderst essentielt for alle virksomheder at have styr på deres tal. Derfor er det også vigtigt at have nogle ombord, som er dedikerede og kan aflaste dig ved at varetage dette vigtige led. De rette kompetencer og know-how bør du kigge på, hvis du overvejer at hente regnskabshjælp.

 

 

Hvad koster regnskabshjælp?

Prisen på timebaseret assistance varierer alt efter opgave, men ligger mellem 350-475 pr. time.

Har du brug for en vikar istedet kan dette også tilbydes, se mere her: bogholder vikar

Prisen kan optimeres hvis vi laver en fast aftale, en eller flere dage om ugen/måneden. Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen, eller ring og aftal et møde på 20702012.

Du er også velkommen til at sende os en mail til hki@optimizor.dk.

Optimizor står altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med regnskabsføringen.

 

graf1

VI lever af tilfredse kunder


“Jeg er så glad for at Optimizor ordner al min økonomi- det er en lettelse at slippe for at betale regninger, tjekke eboks, lave løn, bogføre…. alt. Det bedste jeg har gjort i år er, at overlade al det økonomiske til Optimizor. Jeg kan klart anbefale det – Super service og altid hurtig tilbagemelding.

Mille Hesselager
Adm. direktør – H66

5 / 5 Stjerner