Jeg har arbejdet med finansiering, tal og økonomi i mere end 30 år, mange af dem i den finansielle sektor, hvor jeg startede som erhvervsrådgiver i 1987 og har haft stillinger som erhvervsdirektør og underdirektør. Jeg er derfor velbevandret indenfor ledelse og samarbejde samt sparring med erhvervsvirksomheder.

Jeg har også været adm. direktør i et ejendomsudviklingsfirma og kender således verdenen fra begge sider af bordet og jeg har siddet i flere bestyrelser.

I 2016 valgte jeg at stoppe i Lån og Spar Bank for at hellige mig arbejdet med mine egne virksomheder. Det betyder at Optimizor nu kan tilbyde skræddersyet hjælp til din virksomhed på alle niveauer. Se under de enkelte produkttilbud eller kontakt os for en konkret snak.


Se mere om bogføring København på vores forside

Helle Kvist Ilskjær

graf1

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores muligheder for at hjælpe dig i relation til din virksomhed er mange. Derfor vil vi blive glade for at høre fra dig, så vi sammen kan skræddersy en løsning netop til dig og din virksomhed. Ring eller skriv til os, så sammensætter vi et tilbud, helt uforpligtende naturligvis.