Outsourcing af lønadministrationen

Har du brug for at outsource din lønadministration, for at lette din hverdag og undgå fejl som kan være til gene for dig og dine medarbejdere? Så lad Optimizor overtage din lønadministration.

Når man står med sin egen virksomhed, kan det væres svart altid at holde styr på alle poster. Tag en ekspert med på råd. At outsource lønadministrationen i din virksomhed vil ikke kun frigive vigtig tid og ressourcer for dig, men det vil også sikre, at håndteringen af din og dine medarbejderes lønninger vil blive eksekveret professionelt og uden fejltagelser.

Optimizor kan hjælpe med lønadministration

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med alle aspekter indenfor lønadministration, og vi kan hjælpe dig med at varetage hele eller dele af din lønadministration.

Vi står klar med kompetente og dygtige regnskabskonsulenter som er erfarne og professionelle indenfor netop administration af lønninger og kender derfor brugerfladerne af flere lønsystemer. Vi sørger for løbende kvalitetskontrol og rådgivning indenfor lønområdet.

 

 

 

 

 

 

 

Lønadministration til både store og små virksomheder

Overlad outsourcing af løn og din lønadministration trygt til Optimizor og du vil være fri for at bekymre dig om hvorvidt dine medarbejdere får de rigtige lønninger, ferieudbetalinger, pensionsordninger m.m.

Vi hjælper både store og små virksomheder med administrationen af deres lønninger. Vi hjælper desuden både virksomheder med og uden overenskomster.

Lej en konsulent

Du kan vælge at outsource din lønadministration til os, eller du kan vælge at leje en lønmedarbejder.

Har du brug for hjælp i flere aspekter i din økonomiafdelingen, ville det være mere fordelagtigt at leje en økonomichef.

Kontakt os via kontaktformularen så kan vi tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med lønadministrationen i din virksomhed.

Du er også velkommen til at ringe på 20702012, eller send os en mail til hki@optimizor.dk

Fordele ved at outsource lønadministrationen

 

Der kan nævnes mange fordele for dig og din virksomhed, når det kommer outsourcing af lønadministration. For at holde det enkelt og ligetil, har vi her samlet de tre primære årsager, som du bør forholde dig til, hvis du overvejer at outsourcing af løn og få hjælp til din lønadministration:

 

Få frigivet tid og ressourcer

Den måske vigtigste fordel ved outsourcing af lønadministration i din virksomhed er, at du får frigivet dyrebar tid og ressourcer. Administration af lønninger er ofte meget tidskrævende og tungt at sidde med. Ikke nok med, at det kræver meget af din tid, så er det jo tid der kunne være brugt på at vækste din forrentning. Tænk over det sådan her: hvor er din tid bedst brugt? Bag skrivebordet når der skal administreres lønninger eller ude hos dine kunder?

 

Hold fokus på din kerneforretning

Når man er selvstændig erhvervsdrivende, skal man være i stand til at varetage en lang række af opgaver. Mange af disse opgaver, herunder lønadministration, bogføring og momsindberetning, er det der kan kategoriseres som ikke-værdiskabende opgaver. Disse opgaver er faktisk obligatoriske forpligtelser, man som virksomhedsejer bare skal have styr på. Men er det virkelig der, at din tid er bedst brugt? Hold fokus på din kerneforretning og tag en ekspert med på råd.

 

Spar penge

Mange selvstændige erhvervsdrivende med små- og mellemstore virksomheder tænker tit, at det er godt at spare penge ved at gøre tingene selv. Og det er også til dels rigtigt. Men de tænker sjældent over, at den tid de ligger i arbejdet for at spare en eventuel omkostning, er dyrere end faktisk at hente regnskabshjælp udefra. Lav regnestykket og overvej herefter, om du i virkeligheden har råd til selv at stå med dine administrative opgaver, når man medregner tabt omsætning og det tidskrævende manuelle arbejde.

 

graf1

VI lever af tilfredse kunder

“Jeg er så glad for at Optimizor ordner al min økonomi- det er en lettelse at slippe for at betale regninger, tjekke eboks, lave løn, bogføre…. alt. Det bedste jeg har gjort i år er, at overlade al det økonomiske til Optimizor. Jeg kan klart anbefale det – Super service og altid hurtig tilbagemelding.

Mille Hesselager
Adm. direktør – H66

5 / 5 Stjerner