Lønproblemer?

Outsourcing af løn

Har du brug for at outsource din lønadministration, for at lette din hverdag og undgå fejl som kan være til gene for dig og dine medarbejdere?

Så lad Optimizor overtage din lønadministration.

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med alle aspekter indenfor lønadministration, og vi kan hjælpe dig med at varetage hele eller dele af din lønadministration.

Vi står klar med kompetente og dygtige lønkonsulenter som er erfarne og professionelle indenfor flere lønsystemer. Vi sørger for løbende kvalitetskontrol og rådgivning indenfor lønområdet.

 

Vi hjælper både store og små virksomheder

Overlad din lønadministration til Optimizor og du vil være fri for at bekymre dig om hvorvidt dine medarbejdere får de rigtige lønninger, ferieudbetalinger, pensionsordninger m.m.

Vi hjælper både store og små virksomheder med løn. Vi hjælper desuden både virksomheder med og uden overenskomster.

Du kan vælge at outsource din lønadministration til os, eller du kan vælge at leje en lønmedarbejder.

Har du brug for hjælp i flere aspekter i din økonomiafdelingen, ville det være mere fordelagtigt at leje en økonomichef.

 

Kontakt os via kontaktformularen så kan vi tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med lønadministrationen i din virksomhed.

Du er også velkommen til at ringe på 20702012, eller send os en mail til hki@optimizor.dk

 

 

graf1

VI lever af tilfredse kunder


“Jeg er så glad for at Optimizor ordner al min økonomi- det er en lettelse at slippe for at betale regninger, tjekke eboks, lave løn, bogføre…. alt. Det bedste jeg har gjort i år er, at overlade al det økonomiske til Optimizor. Jeg kan klart anbefale det – Super service og altid hurtig tilbagemelding.

Mille Hesselager
Adm. direktør – H66

5 / 5 Stjerner